Dragi gosti,

Nadia iza sebe ima više od četiri desetljeća dugu obiteljsku tradiciju u pružanju ugostiteljskih usluga.

Želja nam je omogućiti Vam da barem djelomično doživite vrijednosti zdravog života u malom primorskom mjestu kojeg smo mi imali privilegiju iskusiti…

Kako smo rasli

Vlasnici, obitelj Mladenović, vjerovali su u budućnost i veliki potencijal ovog malog mjesta. Nakon 15 godina rada u Njemačkoj, zbog ljubavi prema ovom kraju, a slijedeci visoke kriterije, 1981.g sagradili su prvi objekat – Rooms Nadia s 11 soba.

Kao plod istraživanja koje se temelji na tradicijama, 1986.g svoja vrata otvorio je restoran u kojem se predstavljaju najbolja jela od jadranske ribe, mesa i tjestenine.

Ulaganjem u promociju i rastom popularnosti mjesta, 2000.g izgrađeno je još 15 soba.

Svježi zrak, čisto more, netaknuta priroda samo su neki od razloga za sve veći dolazak obitelji s djecom. Stoga je 2013. g  ponuda proširena s 5 apartmana idealnih za obiteljski odmor.

Kako bi našim stalnim gostima, kao i  budućima ponudili nešto drugačije i jedinstveno, 2015.g izgrađen je kompleks s 14 soba opskrbljen komforom i svim potrebnim sadržajima za potpuni ugođaj.

Smještaj

Svaka je soba dizajnirana za sebe i svaka nudi poseban ugođaj. Razlikuju se prema veličini, položaju i određenim sadržajima. Detalji u drvu i kamenu usko su vezani za ovo podneblje te prizivaju ovdašnju tradiciju.
Iz većine soba pruža se pogled na more dok ostale imaju pogled na vrt. Sve sobe imaju klimatizaciju, sef, satelitsku televiziju, bežični pristup internetu.

Iako se nalazimo svega par metara od mora i plaže, okruženi smo brdima gdje gosti mogu uživati u miru, tišini i čarima netaknute prirode.

Restoran

U našem restoranu možete kušati tradicionalna krčka jela, janjetinu na razne načine te brojna druga jela od jadranske ribe, mesa i tjestenine. Naš degustacijski meni najbolji je način da u potpunosti doživite gastronomsku jedinstvenost Krka i da se opustite uz nezaboravno iskustvo sljubljivanja vrhunske hrane s lokalnim vinima Krka.

Restoran Nadia privlačno je mjesto onima koji žele biti u izravnom dodiru sa centrom jednog malog tipičnog primorskog mjesta, njegovom poviješću i čari te onim najboljim što okolna priroda i vrijedan rad mještana nude.